Американка заподозря съпруга си в изневяра, а малко по-късно разбра, че

...
Американка заподозря съпруга си в изневяра, а малко по-късно разбра, че
Коментари Харесай

Американска драма: Мъж изневерява на жена си с тъщата

Американка заподозря брачна половинка си в невярност, а малко по-късно разбра, че е имал афера не с кого да е, а с родната й майка. Шокиращата история дамата показа в профила си в TikTok, съобщава New York Post, съобщи " Жената Блиц ".

Лейси Джейн почнала да подозира мъжа си преди 14 години, малко откакто родила щерка си и била наранена от тежки здравословни проблеми. По това време тя живеела под един покрив с майка си и брачна половинка си. По-късно майка й се изнесла и си наела жилище наоколо.

След известно време Лейси почнала да подозира, че сред брачна половинка й и майка й може да има нещо. Тя почнала да разпитва мъжа си, само че това довело до сериозен скандал, след който съпрузите решили да се разделят.

Мъжът се изнесъл, а Лейси още веднъж заживяла с майка си.

" Докато живееше с мен, започнахме да се сближаваме. Тя стартира да ми споделя за всички тези моменти, когато ми е изневерявал с всички тези разнообразни дами. И ме накара да обещая да не му споделям, че съм го чула от нея ", споделя американката.

Жената обаче била толкоз ядосана от разкритията, че отишла при някогашния си и му споделила, че знае за забежката му. 

" Казах му: " Хей, майка ми сподели, че си ми изневерявал през цялото това време ". А той ме погледна право в очите и отвърна: " Е, за какво не ти каже какво сме правили с нея? ", спомня си Джейн.

Така американката разбрала, че и майка й е имала връзка със брачна половинка й, по тази причина побързала да се прибере у дома и да й поиска обяснение. Родителката почнала да отхвърля, но Лейси не й повярвала и я прогонила от вкъщи си.

Жената е безапелационна, че най-голямото й отчаяние не било изневярата, а измяната, което направили баба й и дядо й. Те, по думите й, били наясно с всичко, което се случва, но не са й споделили нищо. 

След случилото се американката останала самотна майка без работа. А майка й пробвала да я изгони от личната й къща.

Въпреки компликациите, тя намерила сили да направи кариера и отворила организация с нестопанска цел, която строи къщи за самотни майки.

" Трудните събития могат да доведат до невероятни резултати ", показва в умозаключение тя. 
Part 1/2 of how i found out
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР